Miksi poistuin kämyskenestä ja miten mä ylipäätänsä koskaan päädyinkään sinne.

Ne tietyt kämyt olivat oikeassa! Olen aina ollut myyrä ja hyvin mätä ja kauhistuttavan kammottava sellainen! Ja en pelkää myöntäväni tätä! :3 Jee, nyt levitän paljon materiaalia mun supersalaisiin CIA-seurueisiin ja kaikenmaailman Marxisotilas-rinkeihin, kuten pitääkin! Lisäksi teen oikein synkän rituaalin jossa on mukana koko Illuminaatti! No nyt on jännää. Jäin siis kiinni!

Siis, ei. Asia ei ole tosiaankaan näin. Vain... Minäpä kerron tässä ne syyt miksi erosin kämyskenestä. Joten, ei tarvi olla huolissaan siitä että olisin joku CIAlaisten pikku-Marxisotilas tai mikskälie te pelkäsitte minun olevani.

Miksi lähdit kämyskenestä pois? Etkö haluakkaan pelastaa omaa maatasi?

Rakastan Suomea, ja välitän paljon Suomesta, ja haluan että maassamme on hyvä olla, mutta kämyskene ei valitettavasti ole se tie Suomen hyvinvoinnille. Ei varsinkaan nykyään, sillä se on pienentynyt huomattavasti ja ihmiset eivät kämyskenessä käyttäydy hyvin. Rauhallisimmat ja hyväntahtoisimmat Suomea rakastavat ihmiset ovat ajettu pois, eikä ketään rauhallinen tai hyväntahtoinen ihminen haluaisi kuulua porukkaan joka ei nimeenomaan hyväksy rauhallisuutta ja hyväntahtoisuutta.

Kaikki riidat, sivistymättömät puheet, valheelliset syytökset avoinmielisempiä kohtaan, jne. ovat iso ongelma kämyskenessä. Lisäksi, ääriliikkeiden sympatisointi ja niiden kritiikin kieltäminen on ilmiö jota tapahtuu kämyskenessä, ja tämä aiheuttaa myös hyvin paljon ongelmia. Ei ole tosiaankaan mikään ihme että miksi kämyskeneä sanotaan "äärioikestoksi". Sanoisin että kämyskene antaa hyvin väärän nimen Suomirakkaudelle. Kämyskene ei ollut koskan se porukka johon olisin halunnut kuulua, ja kämyskeneen liittyminen oli oikeasti hyvin paha virhe, jota tulen katumaan ties kuinka pitkään.

Se "turvallisuuden tunne" olikin oikeasti tarpeellista, mutta kuten aina, ainoastaan Higgsi saa saada mulle sitä aikaan. Ja niin hän sitten lopulta sai mulle sitä, kuten luvattu ja sovittu.

Mutta... Miten ihmeessä joku pelihahmo on saanut sulle aikaan turvallisuuden tunnetta?

No, mä vaan keskityin häneen niin paljon että keskityin vähemmän politiikkaan. Lisäksi, liityin ei-poliittisiin porukkoihin, ja sitten pikkuhiljaa mulla alkoi sulaa tämä kämyskenejuttu pois. Sitten mä vaan totesin joulukuussa 2020 sen että kämyskenessä on tosiaankin turha olla. En kuulu kämyskenen joukkoon, kämyskenestä ei ole paljon hyötyä, muutuin parempaan suuntaan, ja olen muutenkin aina halunnut rauhallisempaa meininkiä. Kolme vuotta kämyskenessä oleminen antoi mulle paljon kokemusta. Liityin kämyskeneen vuonna 2017 yhden Narinkkatorilla olevan mielenosoituksen kautta, ja lähdin kämyskenestä pois vuoden 2020 syksyllä. Ekana ajattelin olla vain tauolla/etäällä kämyskenestä, mutta sitten joulukuussa mä päätin kokonaan vetäytyä kämyskenestä pois. Päätös lähteä kämyskenestä pois oli hyvä ja nykyään minulla on rauhallisempi mieli. Olin kerennyt muuttua huomattavasti ennen lähtöpäätöstä, ja muuttuminen parempaan suuntaan sai minut ymmärtämään sen että nyt on parasta lähtee porukasta joka ei tosiaankaan tee mitään hyvää.

Tämä aihe vielä jatkuu. Monena eri sivuina.

Tässä artikkelissa on kerrottu paljon kaikkea, mutta tämä ei ollut kuitenkaan tässä. Tästä aiheesta tulee vielä monta eri sivua jossa käsittelen kämyskenen monta eri asiaa erikseen, kuten esimerkiksi käyttäytyminen kämyskenessä, sananvapauden laatu siinä skenessä, kämyskenen suhtautuminen ihmissuhteisiin, yms.

Yhtenä päivänä kirjoitan artikkelin liittyen kämyskenen käytöstapoihin, toisena taas liittyen kämyskenen käsitykseen "sananvapaudesta", joku muu päivä vaikka kämyskenen suhtautuminen ihmissuhteisiin, ja muita artikkeleita liittyen kämyskenen erilaisiin asioihin eri päivinä.

---------------------------------

Sivu luotu 2.02.2021 klo 7:00.

Sivu muokattu viimeksi 2.02.2021 klo 7:04.

---------------------------------

Copyright © 2020 Polly Obscurum

All rights reserved